Diensten

Ondersteuning bij uw complete bedrijfsvoering

Voor een efficiënte bedrijfsvoering is het belangrijk dat verschillende afdelingen goed samenwerken. Doordat Ritmeester u ondersteunt met bedrijfsadvies, administraties en automatisering, helpen wij u om de verschillende onderdelen binnen uw bedrijf slimmer in te richten. Zo hebt u meer tijd voor datgene waar u echt goed in bent: ondernemen.

Administratie, bedrijfsadvies en begeleiding

Een bedrijf starten: spannend, en soms best ingewikkeld. Zit u met vragen? Maak dan eens een afspraak met Administratiekantoor Ritmeester in Nijkerk.

Wij begeleiden starters, maar ook gevestigde bedrijven. Zo adviseren wij u over de juiste bedrijfsvorm van uw onderneming en helpen wij bij het opstellen van een gezond ondernemingsplan.

Ook voor de administratie kunt u bij ons terecht. Als ondernemer kunt u bij ons kiezen hoe u zelf uw administratie wilt verzorgen.

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals:

  • u doet zelf uw administratie maar u wilt af en toe advies en hulp bij onder meer het boeken en het voeren van uw administratie
  • u doet zelf een gedeelte van uw administratie en u wilt een deel door ons laten doen
  • u hebt liever dat wij uw gehele administratie verzorgen

Voor de verwerking van uw administratie maken wij gebruik van een eenvoudig softwarepakket. Wij bieden u de mogelijkheid uw softwarepakket op onze server te laten draaien. Daarmee hebt u te allen tijde toegang tot uw administratie en bent u verzekerd dat regelmatig een automatische back-up van uw administratie wordt gemaakt.